Doorverwijzing naar www.vlaanderen.be

  • 10 februari 2020

De Vlaamse Belastingdienst brengt de inhoud van deze site gaandeweg over naar de overkoepelende website van de Vlaamse overheid (www.vlaanderen.be). Voortaan nemen we daar de redactie van de pagina's over de Vlaamse belastingen over. Vanaf vandaag wordt u voor bepaalde thema's al doorverwezen.

 

Op die manier willen we:

  • de informatie over Vlaamse belastingen beter integreren met de andere thema’s die u als burger of onderneming aanbelangen. Zo vindt u de informatie over bijvoorbeeld de onroerende voorheffing en het verkooprecht ook via de themapagina’s rond “een woning kopen”, en krijgen de erf- en schenkbelasting een plaats binnen het ruimere thema “erven en schenken”.
  • vermijden dat u andere informatie te lezen krijgt op beide overheidssites, de ene beheerd door de medewerkers van 1700 en de andere door onze eigen personeelsleden. De samenwerking tussen 1700 en de Vlaamse Belastingdienst wordt dus nog verder versterkt.

 

Onze website https://belastingen.vlaanderen.be houdt op termijn dus op te bestaan. Dat is nog niet helemaal voor direct, maar voor bepaalde thema’s zal u al wel omgeleid worden:

Alle standpunten en commentaren blijven voorlopig terug te vinden op deze site (https://belastingen.vlaanderen.be/standpunten-commentaren). Natuurlijk voorzien we onderling de nodige doorverbinding.