Contact

Online

U kan de Vlaamse Belastingdienst online contacteren via de optie 'Contacteer ons' van het digitaal loket.

Telefonisch

U kan de Vlaamse Belastingdienst elke werkdag van 9 tot 19 uur telefonisch bereiken via het gratis verkorte nummer 1700.

Vanuit het buitenland belt u het nummer +32 2 553 17 00.

Briefwisseling

Vlaamse Belastingdienst
Vaartstraat 16
9300 Aalst

Voor de leegstandsheffing bedrijfsruimten en de heffing ongeschikte en onbewoonbare woningen gebruikt u het volgende adres:

Vlaamse Belastingdienst
Koning Albert II laan 35b62
1030 Brussel

Fax

Stuur uw fax naar het nummer 053 72 23 75.

Voor de leegstandsheffing bedrijfsruimten en de heffing ongeschikte en onbewoonbare woningen gebruikt u het nummer 02 553 54 61.

Loketten

Aan de loketten van de Vlaamse Belastingdienst kan u persoonlijk terecht voor algemene informatie rond de verschillende heffingen, het registreren van aangiftes in de verkeersbelasting en/of eurovignet, het stopzetten van dergelijke aangiftes, het registreren van een bezwaar,… Aan de loketten kan eveneens gebruik gemaakt worden van een betaalterminal (Bancontact).

Op welke van onze kantoren u terecht kan, hangt af van de materie waarvoor u de Vlaamse Belastingdienst wil bezoeken. Meer informatie en de concrete adressen en openingstijden van de loketten vindt u hier.

Opgelet! Alle briefwisseling moet aan onze zetel in Aalst worden gericht; aan de loketten is geen brievenbus of postverwerking voorzien.